Sikker sikkerhetskopiering, og effektiv gjennoppretting:
Eie, kontroller, sikkerhetskopier og gjenopprett alle dataene dine, hvor som helst i skyen!

Backupbuddy forvandler måten virksomheter sikkerhetskopierer og gjenoppretter data på. Med vår innovative tilnærming og avanserte teknologi, gir løsningene deg en uovertruffen trygghet.

Bli kunde
Online-backup
Rask, effektiv og pålitelig
Backupbuddy tilbyr lynrask sikkerhetskopi og gjenoppretting. Vår teknologi optimaliserer prosessene, reduserer nedetid og gir deg muligheten til å få tilgang til dine data raskt når du trenger dem.
Online-backup
Omfattende beskyttelse mot ransomware
Vi forstår trusselen fra løsepengevirus, og har derfor implementert avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte dine data mot ransomware-angrep. Du kan stole på at dine sikkerhetskopier er trygge og resistente mot cybertrusler.
Online-backup
Hybrid Cloud-integrering
Vi gir deg friheten til å sikre dataene dine i både lokale og skybaserte miljøer. Med våre integrerte løsninger for AWS, Azure og Google Cloud, kan du oppnå en sømløs og kostnadseffektiv hybrid cloud-strategi.
Online-backup
Fleksibilitet og skalerbarhet
Uansett om du er en liten bedrift eller et stort selskap, tilbyr vi skalerbare løsninger som kan vokse med dine behov. Tilpass sikkerhetskopiinnstillingene etter din virksomhets størrelse og kompleksitet.
Online-backup
Umiddelbar VM gjenoppretting
Med Veeam kan du gjenopprette virtuelle maskiner øyeblikkelig. Reduser nedetiden dramatisk og få virksomheten din raskt tilbake på fote etter uforutsette hendelser.
Online-backup
Enkelt brukergrensesnitt og administrasjon
Vi har et brukervennlig grensesnitt som gjør administrasjonen enkel og effektiv. Du trenger ikke være en IT-ekspert for å dra nytte av avansert funksjonalitet.
Online-backup
Kontinuerlig utvikling
Uansett om du er en liten bedrift eller et stort selskap, tilbyr Veeam Backup skalerbare løsninger som kan vokse med dine behov. Tilpass sikkerhetskopiinnstillingene etter din virksomhets størrelse og kompleksitet.